Betalings- en leveringsvoorwaarden

Onze complete betalings- en leveringsvoorwaarden kunt u nalezen via de onderstaande link.

Algemene voorwaarden

 

Nota's

Nota's worden verwerkt door UwNota. Zij nemen ons werk uit handen waardoor wij meer tijd voor de patiënten hebben. De betalingsvoorwaarden van UwNota zijn:

Uw zorgverlener heeft de vordering die hij op u heeft overgedragen aan UwNota.nl en hanteert derhalve de betalingsvoorwaarden van UwNota.nl.

1. De kosten die voortvloeien uit een (para)medische behandeling worden bij u in rekening gebracht door UwNota.nl.

2. De betalingstermijn bedraagt één maand. U wordt geacht binnen 30 dagen na de factuurdatum het bedrag te hebben betaald aan UwNota.nl.


3. Indien deze betalingstermijn is overschreden bent u wettelijk in gebreke en zullen extra kosten in rekening worden gebracht en gerechtelijke stappen tot inning van de nota worden genomen. Alle hiermee samenhangende kosten komen voor uw rekening.


4. Voor een snelle en foutloze afwikkeling adviseren wij u om eerst het bedrag van de nota aan UwNota.nl te betalen.


5. Indien u de ontvangen nota aan UwNota.nl heeft betaald, adviseren wij u om deze nota daarna bij uw zorgverzekeringsmaatschappij in te dienen. Vergeet vervolgens niet om op het declaratieformulier van uw zorgverzekeraar aan te geven dat het bedrag aan u moet worden uitgekeerd en niet aan UwNota.nl.


6. Opmerkingen of klachten omtrent de ontvangen nota kunt u tot 30 dagen na de factuurdatum indienen bij UwNota.nl. Dit kunt u doen via de speciale patiënten website www.uwnota.nl. 
U kunt bij UwNota.nl ook een betalingsregeling aanvragen, zodat u uw nota in termijnen kunt betalen als dat u beter uitkomt. Kijk voor meer informatie op de website www.uwnota.nl.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met de helpdesk. De helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 09:00 en 17:00 uur op telefoonnummer 0900-463 66 33 (10 cent per minuut).

U kunt een kopie van de originele nota aanvragen door te bellen naar 0900-5050303 (€ 0,50 p/gesprek) of via de website www.uwnota.nl.

Uw Nota

Uw Nota